20 Doge2u

Click here to edit subtitle

BAGAIMANA 20DOGE-COM MENGHASILKAN ANDA PENDAPATAN?


20DOGE-COM memberikan anda pendapatan kepada pelabur dengan dua cara iaitu kepada PELABUR PASIF dan PELABUR AKTIF.


PENDAPATAN PASIF


Pendapatan Pasif adalah diperolehi daripada Pulangan Pelaburan sebanyak 4% daripada modal pelaburan setiap minggu selama 60 minggu berturut-turut yang menjadikan pulangan sebanyak 240%.


Sebagai contoh,

anda melabur sebanyak USD1,000. Maka anda akan memperolehi pulangan sebanyak USD40 x 60 minggu bersamaan USD2,400 iaitu pulangan sebanyak 240% termasuk modal.


Pulangan ini anda akan perolehi sama ada daripada pelaburan permulaan, pelaburan tambahan atau pun pelaburan yang diwajibkan secara automatik semasa membuat pengeluaran pendapatan.

Pelaburan Tambahan adalah pelaburan yang anda buat kemudian hari dengan tujuan untuk mendapat pulangan yang lebih banyak.


Pelaburan Tambahan Automatik adalah pelaburan yang diwajibkan semasa anda membuat pengeluaran pendapatan daripada wallet anda dalam 20DOGE-COM.

Setiap pengeluaran akan diwajibkan untuk membuat pelaburan tambahan automatik sebanyak 30% daripada jumlah pengeluaran yang anda lakukan.


Contohnya,

anda membuat pengeluaran sebanyak USD100 daripada wallet anda. Maka sistem akan mewajibkan anda membuat pelaburan tambahan automatik sebanyak USD30 iaitu 30%.


Dengan ini, pelaburan anda akan bertambahan dan pulangan pelaburan juga akan bertambah untuk tempoh 60 minggu berikutnya.

Ini menjadikan 20DOGE-COM sebagai satu platform yang menghasilkan pulangan pasif yang berulang-ulang tanpa henti !


PENDAPATAN AKTIF


Anda akan mendapat pendapatan aktif ini sekiranya anda mula menaja atau memperkenalkan pelabur lain ke dalam 20DOGE-COM.


Terdapat 2 jenis pendapatan yang layak anda perolehi adalah :


1. Bonus Tajaan (Bonus Sponsor)


Bonus ini anda akan nikmati untuk turutan 3 level.
Level 1 : 10%
Level 2 : 3%
Level 3 : 2%


Sebagai contoh, anda memperkenalkan A, manakala A pula memperkenalkan B, dan B memperkenalkan C. Masing-masing membuat pelaburan sebanyak USD1,000.

Berikut pendapatan daripada Bonus Tajaan (Bonus Sponsor) anda :


Level 1 - A : Anda perolehi
USD1,000 x 10% = USD100


Level 2 - B : Anda perolehi
USD1,000 x 3% = USD30


Level 3 - C: Anda perolehi
USD1,000 x 2% = USD20


Pendapatan ini juga layak anda nikmati bukan sahaja ke atas pelaburan permulaan malah juga ke atas pelaburan tambahan dan pelaburan automatik tambahan yang dilakukan oleh A, B dan C.

Ini bermakna, anda mendapat pendapatan atas perlaburan permulaan. Kemudian anda juga akan terus menikmati Bonus Tajaan (Bonus Sponsor) yang berulang-ulang setiap kali A, B dan C membuat pengeluran pendapatan.


Ini kerana mereka juga diwajibkan membuat pelaburan automatik tambahan setiap kali membuat pengeluaran pendapatan !


Ini menjadikan 20DOGE-COM sebagai platform terbaik bukan sahaja anda akan memiliki pelaburan yang berulang-ulang, malah pendapatan juga akan berulang-ulang !


2. Bonus Pasangan (Pairing Bonus)


Bonus ini akan anda nikmati sebanyak 10% setiap hari berdasarkan jumlah pelaburan pada kumpulan kanan dan kumpulan kiri anda.


Sebagai contoh, pada hari tersebut, anda mempunyai jumlah pelaburan sebanyak USD3,000 di pada kumpulan di sebelah kanan dan USD5,000 pada kumpulan di sebelah kiri, maka anda akan memperolehi pendapatan yang dikira daripada kumpulan yang paling kecil iaitu sebanyak :

USD3,000 x 10% = USD300


Jumlah pelaburan yang tidak dikira di kumpulan sebelah kiri sebanyak USD2,000 (USD5,000 - USD3,000) akan dibawa ke pengiraan hari esoknya.


Namun ada had atau limit terhadap pendapatan ini mengikut pakej pelaburan yang anda sertai.


Pakej USD20,

anda hanya layak mendapat Bonus Pasangan (Pairing Bonus) sehingga maksima USD300 sehari.


Pakej USD100,

anda hanya layak mendapat Bonus Pasangan (Pairing Bonus) sehingga maksima USD500 sehari.


Pakej USD500,

anda hanya layak mendapat Bonus Pasangan (Pairing Bonus) sehingga maksima USD1,000 sehari.


Pakej USD1,000,

anda hanya layak mendapat Bonus Pasangan (Pairing Bonus) sehingga maksima USD1,500 sehari.


Pakej USD3,000,

anda hanya layak mendapat Bonus Pasangan (Pairing Bonus) sehingga maksima USD2,000 sehari.


Pakej USD5,000,

anda hanya layak mendapat Bonus Pasangan (Pairing Bonus) sehingga maksima USD2,500 sehari.


Pakej USD10,000,

anda hanya layak mendapat Bonus Pasangan (Pairing Bonus) sehingga maksima USD3,000 sehari.


Ini bermakna, lebih besar pakej yang anda sertai, lebih besar Bonus Pasangan (Pairing Bonus) yang anda perolehi !


Ia bukan sahaja mengambil kira jumlah pelaburan permulaan dalam rangkaian anda, malah juga pelaburan tambahan dan pelaburan tambahan automatik semasa pelabur-pelaburan dalam rangkaian anda membuat pengeluatan pendapatan !


Ternyata 20DOGE-COM adalah platform yang benar-benar menawarkan pendapatan berulang-ulang !


BAGAIMANA 20DOGE-COM MENGHASILKAN FORKCOIN?


ForkCoin pula adalah terhasil daripada pengeluaran yang anda lakukan dalam 20DOGE-COM yang akan ditukar terus dan di masukkan ke dalam wallet ForkCoin.


Sebagai contoh,

anda membuat pengeluaran sebanyak USD100 dan harga atau nilai tukaran ForkCoin adalah USD3.00 bagi setiap satu syiling ForkCoin.


Maka jumlah syiling ForkCoin yang akan anda terima adalah sebanyak :

USD100 ÷ USD3.00 

= 33.333 syiling ForkCoin


Untuk menjadikannya sebagai wang tunai, anda boleh menjual ForkCoin ini kepada "Exchanger" dengan kadar tertentu yang bertukar-tukar pada setiap hari seiring dengan peningkatan harganya.


Sebagai contoh,

anda menjual sebanyak 1,000 dengan harga RM18.20 bagi setiap 1 syiling Forkcoin (1 Julai 2018). Maka, anda akan dapat sebanyak :

1,000 × RM18.20
= RM18,200.00


Namun, sekiranya anda bersabar dan sanggup menunggu untuk suatu tempoh, harga syiling ForkCoin ini akan meningkat dengan lebih tinggi lagi.


Sebagai contoh,

selama 60 minggu anda telah berjaya mengumpul sebanyak 33 ForkCoin × 60 minggu = 1,980 syiling (anggaran tanpa mengambil kira pulangan dari pelaburan-pelaburan tambahan dari pendapatan-pendapatan bonus yang lain).


Andaikan pada waktu itu harga syiling ForkCoin meningkat kepada USD20 (anggaran RM90.00), maka anda akan memiliki sebanyak :

1,980 × RM90.00
= RM178,200.00 !


Kalau harganya pada waktu itu cuma USD10 (RM45.00) sekalipun, anda akan memiliki :

1,980 × RM45
= RM89,100.00 !


Bayangkan perbandingan peningkatan pulangan yang anda perolehi..!


Oleh kerana itu, kami memberi saranan agar anda sentiasa membuat pengeluaran setiap kali ia mencapai tahap yang layak untuk membuat pengeluaran.


Tahap minima untuk pengeluaran adalah USD100. Manakala dalam masa yang sama, anda diwajibkan membuat pelaburan tambahan automatik sebanyak 30% daripada jumlah pengeluaran.


Sebagai contoh,

berikut adalah kadar pengeluaran dan pelaburan tambahan automatik :


Pengeluaran USD100,
pelaburan tambahan wajib USD30.


Pengeluaran USD1,000,pelaburan tambahan wajib USD300.


Jangan lupa, pelaburan tambahan ini juga akan menghasilkan pulangan tambahan kepada anda !


Maka, pelaburan anda bertambah dan berulang-ulang ! ForkCoin anda juga akan bertambah dan terus bertambah !


Ini belum termasuk pulangan daripada bonus-bonus yang anda terima sekiranya anda nemperkenalkan 20DOGE-COM ini kepada teman-teman anda. Pastinya pelaburan dan syiling ForkCoin anda akan bertambah berlipat kali ganda !


Ternyata 20DOGE-COM adalah satu platform melombong ForkCoin yang amat pantas dan menjadikan anda JUTAWAN dalam masa yang singkat !